joydyevafoam

Hvad er Eva -materialet indersål

Slip tid: 2022-10-26 10:23:20  Hits: 31

eva Materiale is Et meget brugt materiale, og dette kunstige materiale er vidt brugt både i industrien og i livet. Blandt dem er EVA -indlægssåler et af de mest almindelige EVA -produkter. Så hvad er egenskaberne ved et materiale, og hvad med,når det bruges til at lave indlægssåler? (E) og vinylacetat (VA), benævnt Eva eller E

VAC. Tilgængelig vinylacetat (VA) indhold er 5% til 40%. Sammenlignet med polyethylen har EVA reduceret krystallinitet og forbedret fleksibilitet, påvirkningsresistens, fyldstofkompatibilitet og varme

sealing ydeevne på grund af introduktionen af ​​vinylacetatmonomer i molekylkæden. Generelt afhænger ydelsen af ​​EVA -harpiks hovedsageligt af indholdet af vinylacetat på molekylkæden. Fordi du kan justere andelen af ​​bestanddelkomponenter for at imødekomme forskellige applikationsbehov, jo højere er indholdet af VA -indhold, den relative forbedring af dets gennemsigtighed, blødhed og sejhed. Når det bruges i indersålsprodukter, er indholdet af VA -indhold generelt højere, hvilket er at give bedre komfort og levetid.

-/-den sædvanlige EVA -indersål dannes ved koldpressering, og hovedproduktionen Trin er som følger.

7.jpg

1: Skær EVA -materialet, der passer til stoffet i en størrelse, ved ca. 150190 ° C, indtil EVA -materialet bliver blødt og helbredt.

3: Sæt det blødgjorte EVA -materiale i maskinen

39; s form til støbning. Den dannende form ernormalt hul, og formen temperaturen styres mellem 15 og 20 ° C med kølet vand.

4: Eva -materialet er koldt

shrink og tryk i formen, hvilket forårsager formen på EVA -materialet at ændre for at danne formen på indersålen.-

5: trimning eller skæring af den pressede EVA -indersål. Lav indlægssåler.

&#

ovenstående er information om eva-

39; s indersål; Vi er senior EVA -skumleverandører, der er forpligtet til at give kunderne en høj quality EVA Sponge Custom Service. Hvis du leder efter relaterede produkter, bedes du kontakte os. Vi er glade for at tjene dig.


Tidligere: Injektion støbt Eva Foam vs. kom...

Næste: Hvad er den industrielle anvendel...